"Geomancja dla początkujących" Richard Webster - Rozdajemy książki

Wróżymy tylko osobom pełnoletnim - REGULAMIN PRÓŚB O WRÓŻBĘ - Kliknij i przeczytaj koniecznie!

Pytaj i odpowiadaj - zapraszamy na nasz nowy serwis - dołącz do nas już dziś!

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liczby karmiczne :)
23-09-2009, 18:13:20 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-09-2009 18:16:13 przez Iguanna.)
Liczby karmiczne :)
"Wśród liczb są liczby szczególne, nazywane karmicznymi, symbolizujące nasze zaległe sprawy, coś, co w tym wcieleniu musimy przepracować. Są to tez nasze poprawki z poprzedniego życia, coś, czego nie dokończyliśmy, co nam się nie udało... Obecność ich w portrecie numerologicznym pokazuje takie właśnie zaległości do przerobienia.

Należy unikać tych liczb, jeśli wybieramy dla siebie ważne daty. numery telefonów komórkowych lub rejestracyjnych. Także nazwa firmy zawierająca liczbę karmiczną wymusi "odpracowanie", niekoniecznie przyjemne dla nas. Najczęściej firmy takie bankrutują, borykają się z problemami prawnymi lub powodują kłopoty w życiu osobistym, np. rozpad związku. Oczywiście nadanie dziecku imienia zawierającego taki "prezent" rzutuje niewesoło na całe jego późniejsze życie...

Karmę trzeba przepracować, bez wątpienia. Niemniej lepiej to robić w sposób świadomy i w takiej dziedzinie, w której jesteśmy w stanie sobie poradzić (polecam rozdział Prosperita). Inaczej wskutek problemów spadających na nas bez ograniczeń, zamiast odpracować, gromadzimy kolejne długi karmiczne i kółko zaczyna się zamykać...

Zatem unikajmy liczb karmicznych tam, gdzie możemy o tym decydować. Karma nie odpracowana i tak nas dogoni, a przecież w międzyczasie możemy zgromadzić wystarczająco dużo dobrej zasługi, by wyjść z tego starcia zwycięsko...

13 / 4
Symbolizuje wysiłek i pracę.
Osoba posiadająca ją w portrecie, w poprzednim wcieleniu żyła na koszt innych. Zaniedbywała obowiązki, zrzucała je na drugiego człowieka, bawiła się, podczas gdy inni ciężko pracowali.
W tym życiu będzie borykać się z kłopotami związanymi z tą sferą (szczegóły zależą od portretu numerologicznego): trudne, biedne dzieciństwo, brak pracy i pieniędzy, straty materialne, konieczność ciężkiej pracy do późnej starości
Sposób przepracowania:
Należy podejmować bez wahania ciężką nawet pracę, uczyć się cierpliwości, solidności, odpowiedzialności. Pracować bez względu na rezultaty i próbować znaleźć radość w tym, co się robi. Nie oczekiwać pochwał, lecz mieć satysfakcję z własnej solidności.

14 / 5
Wolność i zainteresowanie sferą nadzmysłową.
Osoba posiadająca ją w portrecie, w poprzednim wcieleniu nadużywała wolności, sprawiając cierpienie innym. Nadużywała także innych przyjemności - narkotyków, alkoholu, seksu. Niekoniecznie uczciwie. Kierowała się wyłącznie zmysłową stroną życia, zaniedbując rozwój wewnętrzny.
W tym życiu będzie borykać się z kłopotami związanymi z tą sferą (szczegóły zależą od portretu numerologicznego): nieszczęśliwa miłość, trudności w rozwijaniu talentów,
bolesne straty materialne i uczuciowe, ciężkie doświadczenia związane z "tamtym wymiarem" (np. śmierć bliskiej osoby)
Sposób przepracowania:
Skupić się na rozwoju wewnętrznym, zainteresować duchowa strona życia. Zajmować się tym, co nas buduje. Sublimować emocje. Spróbować zapanować nad zmysłową stroną życia i nie nadużywać "przyjemności".

16 / 7
Miłość i odpowiedzialność.
Osoba posiadająca tą liczbę w portrecie, w poprzednim wcieleniu zlekceważyła czyjeś uczucie. Być może opuściła rodzinę i dzieci. Skrzywdziła kogoś, niewykluczone, że więcej niż jedną osobę.
W tym życiu będzie borykać się z kłopotami związanymi z tą sferą (szczegóły zależą od portretu numerologicznego): nieudane, nieszczęśliwe związki, izolacja i samotność, fałszywi przyjaciele, niekorzystne przyjaźnie
Sposób przepracowania:
Powinien uczyć się dokonywać mądrych wyborów. Ponad własne zachcianki i przyjemności przedkładać dobro innych, bliskich osób. Nie oczekiwać wzajemności, lecz dawać z siebie jak najwięcej. Koniecznie pracować nad odpowiedzialnością wobec innych.

19 / 1
Władza i zarządzanie innymi.
Osoba posiadająca tą liczbę w portrecie, w poprzednim wcieleniu nadużywała władzy, tyranizując ludzi. Wykorzystywała i krzywdziła bezlitośnie, nie zważając na krzywdę drugiego człowieka. Cechowało ją zarozumialstwo.
W tym życiu będzie borykać się z kłopotami związanymi z tą sferą (szczegóły zależą od portretu numerologicznego): zależność od innych, brak akceptacji, wyśmiewanie i poniżanie przez innych, bycie lekceważonym i pomijanym
Sposób przepracowania:
Zauważyć drugiego człowieka i jego potrzeby. Otoczyć go ciepłem, wsparciem i miłością. Pracować, bez względu na brak akceptacji i dawać z siebie jak najwięcej dla świata. Jeśli na stanowisku - mądrze i z miłością zarządzać innymi, okazując im tolerancję i zrozumienie.

26 / 8
Władza, ekspansja, energia, relacje międzyludzkie.
Osoba posiadająca tą liczbę w portrecie, w poprzednim wcieleniu nie dokończyła pewnych karmicznych działań. W tym powinna osiągnąć mistrzostwo. Problemy mogą pojawiać się we wszystkich dziedzinach życia, zarówno w postaci chorób, jak i kłopotów uczuciowych lub strat materialnych. Wszystko cokolwiek się wydarza jest narzędziem niezbędnym do rozwoju i ... osiągnięcia mistrzostwa. Osoby z tą liczbą często żyją w dostatku i są bardzo nieszczęśliwe z innych powodów.
Sposób przepracowania:
Panować nad sobą i swoimi emocjami. Kierować się sercem i wewnętrzną mądrością. Rozwijać w sobie tą mądrość, rozwijać się duchowo, szukać właściwych nauczycieli i dążyć do Światła!"
Dla przykładu ja urodziłam się dnia 14, więc mam dług karmiczny :)
Aby go odpracować muszę:

Skupić się na rozwoju wewnętrznym, zainteresować duchowa strona życia. Zajmować się tym, co nas buduje. Sublimować emocje. Spróbować zapanować nad zmysłową stroną życia i nie nadużywać "przyjemności".

Co właśnie robię od kilku lat i odczuwam zmiany wewnętrzne :)

Uwaga:

Wszystkie prośby/pytania proszę kierować na maila. (funkcja dostępna w profilu)

Pozdrawiam cieplutko :)
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi

23-09-2009, 18:22:36
RE: Liczby karmiczne :)
A jak ktoś 8 dnia?? Piszesz 26 / 8, czyli to dotyczy 26 czy 8 też??
23-09-2009, 18:30:53
Heh mam dlug karmiczny no nie..jestem z dnia 14..

kiedys nastapi ten dzien gdy szepne Ci -warto bylo czekac :heart:
23-09-2009, 20:03:41 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-09-2009 20:04:33 przez Iguanna.)
Anien podaj mi swoją date urodzenia a Ci dokładnie powiem :) Ponieważ wydaje mi się, ze tak, ale po pełnej dacie będę w stanie powiedzieć Ci dokładnie i bez niepewności ;)
Beating podaj mi pełną date a powiem Ci czy masz wiecej długów karmicznych :) Ponieważ jest to możliwe :)

Oczywiście jeśli Cię to interesuje :)

Uwaga:

23-09-2009, 20:05:33
xx.xx.xxxx
23-09-2009, 20:16:17 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-09-2009 20:16:43 przez Iguanna.)
(23-09-2009 20:05:33)Anien napisał(a):  08.12.1989

Anien, a więc masz jeden dług karmiczny :) Mianowicie 19.

Sposób na spłacenie długu:

Zauważyć drugiego człowieka i jego potrzeby. Otoczyć go ciepłem, wsparciem i miłością. Pracować, bez względu na brak akceptacji i dawać z siebie jak najwięcej dla świata. Jeśli na stanowisku - mądrze i z miłością zarządzać innymi, okazując im tolerancję i zrozumienie.

:)
A opis masy wyżej :)

Uwaga:

23-09-2009, 21:00:12
Dziękuję. No cóż jak dług to dług, trzeba go spłacić.Ciekawe kim byłam żeby tak władać?? :P Pzdr
23-09-2009, 21:01:56
Tą 19-kę to chyba wszyscy mają urodzeni w roku 19...... którymś, prawda??

"Im więksi jesteśmy w skromności, dobroci i czułości, tym bliżej wielkości się znajdujemy".
Nie stawiam kart na PW.
Tarot Numerologiczny Beladonny
23-09-2009, 21:31:33
(23-09-2009 20:03:41)Iguanna napisał(a):  Beating podaj mi pełną date a powiem Ci czy masz wiecej długów karmicznych :) Ponieważ jest to możliwe :)

14.06.1982r interesuje mnie to, a z kad bierzesz wiedze na ten temat? :huh:

23-09-2009, 21:36:55 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-09-2009 21:42:58 przez Iguanna.)
(23-09-2009 21:31:33)beating heart napisał(a):  
(23-09-2009 20:03:41)Iguanna napisał(a):  Beating podaj mi pełną date a powiem Ci czy masz wiecej długów karmicznych :) Ponieważ jest to możliwe :)

14.06.1982r interesuje mnie to, a z kad bierzesz wiedze na ten temat? :huh:

Twoje długi karmiczne to: 26, 14, 13, 16 :)

Pracuj nad ich spłatą :)
Programik mi wylicza wszystko, a w poszukiwaniu interpretacji liczb przeszperałam cały internet :) Wiec wiedzy mam juz sporo, ale nigdy dość :)
Aha masz też dwie liczby mistrzowskie, one gdzies tu były opisane jest to : 11 i 22 :)
(23-09-2009 21:01:56)Beladonna napisał(a):  Tą 19-kę to chyba wszyscy mają urodzeni w roku 19...... którymś, prawda??

Niestety na to pytanie nie znam odpowiedzi :(

Ale zgłębię wiedzę :)

Uwaga:

23-09-2009, 21:53:43
a ja nie kumam tego co za liczby moze bys napisala jaki dlug mam do spalcenia i jak duzy? echh Ci dluznicy wsumie to nie pamietam bym pozyczal.. :-/

24-09-2009, 11:37:47 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-09-2009 11:39:07 przez Iguanna.)
(23-09-2009 21:53:43)beating heart napisał(a):  a ja nie kumam tego co za liczby moze bys napisala jaki dlug mam do spalcenia i jak duzy? echh Ci dluznicy wsumie to nie pamietam bym pozyczal.. :-/

Twoje długi karmiczne to: 26, 14, 13, 16, (tak jak juz Ci napisałam), wyżej masz opisane czego dotyczą i jak je spłacić.

Dług karmiczny przechodzi z poprzedniej/poprzednich inkarnacji. Powstają one na skutek niedobrego, grzesznego życia :) To tak łopatologicznie :)
Po powrocie do domku wytłumacze dokładniej i bardziej profesjonalnie jeśli chcesz :)

Uwaga:

05-10-2009, 15:35:47
Chetnie poslucham co mi powiesz na ten temat:))

18-10-2009, 17:14:59
7.10.1986.
Chętnie się dowiem co nabroiłam wcześniej...
22-10-2009, 17:50:34
(18-10-2009 17:14:59)novotna napisał(a):  7.10.1986.
Chętnie się dowiem co nabroiłam wcześniej...

Twoje liczby karmiczne karmiczne to 16, 13, 14 :) A opis powyżej :)

Uwaga:

Odpowiedz