Wróżymy tylko osobom pełnoletnim - REGULAMIN PRÓŚB O WRÓŻBĘ - Kliknij i przeczytaj koniecznie!

Pytaj i odpowiadaj - zapraszamy na nasz nowy serwis - Pomóż nam go rozkręcić!

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kobieta bliźniak mężczyzna rak
24-09-2009, 11:53:26
Kobieta bliźniak mężczyzna rak
mogę prosić o scharakteryzowanie takiego związku ? :)
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi

24-09-2009, 12:01:13
RE: Kobieta bliźniak mężczyzna rak
Woda i powietrze. Tam gdzie zaczyna się jej świat kończy się jego. Ona niczym Struś Pędziwiatr przemierza przez świat, ciesząc się wszystkim co przynosi dzień. On raczej spokojny i romantyczny, woli patrzyć w gwiazdy niż dyskutować o ich pięknie czy genezie. Bliźnięta są niezwykle ruchliwe, wiedzą, że żyją, gdy coś się dzieje. Raków częste zmiany wytrącają z równowagi. Najlepiej czują się w znanym im świecie.

Pani Bliźniak częściej, niż kobiety spod innych zodiakalnych znaków, miewają chwiejne nastroje, od melancholii po euforię. Takie, nieprzewidziane zachowanie irytuje spokojnego Raka. Mało ma też zrozumienia dla jej trzpiotowatej duszy. Niewątpliwie, to co ich łączy to poczucie humoru. Bliźniaki z natury są wesołe, a Raki uwielbiają towarzystwo takich osób, sami lubią czasem pożartować. Do siebie zbliża ich także suto zastawiony stół - są niepoprawnymi łakomczuchami. Jednak to zbyt mało, aby móc liczyć na szczęśliwy związek.

Jeśli mimo wszystko, tych dwoje postanowi być razem, to bardziej będzie to układ ojciec - córka. On pełen czułości i troskliwości potrafi zaopiekować się wiecznym dzieckiem: - Bliźniakiem. Także w łóżku ona może spodziewać się czułości i delikatności, sama zadba o romantyczny nastrój.

Pana Raka nie czeka łatwe życie. Jeśli pokochał kobietę Bliźniaczkę musi przede wszystkim trenować cnotę cierpliwości i nie zwracać uwagi na jej nastroje. Dla niej, powinien częściej wychodzić z domu. Ty Bliźniaku trochę dorośnij i zadbaj o domowe ognisko.
;)
24-09-2009, 14:12:12
Maddlen bardzo dziękuje :)
a co pobudza zmysły raka? :)
24-09-2009, 14:26:56
KrissDeValnor wiesz, horoskop tak mówi o tym układzie a nie koniecznie tak musi być, nie każdy jest typowym rakiem, tak i jak nie każdy jest typowym bliźniakiem, niby teoretycznie nie zbyt pasujecie do siebie ale nie koniecznie tak być musi ;)
Ja miałam pana raka, a sama jestem ni to rak ni bliźniak (mieszaniec, bo z pogranicza tych znaków), no i tak było, że to ja bardziej taka szalona, dominująca, nie miał chłop ze mną łatwo ;) ale jak szalał za mną :D
on spokojny, ułozony, ale w łóżku miał niezły temperament :P
a co pobudzało jego zmysły? hmm chyba wszystko :D taki gorącokrwisty :D no i szczególnie seksowna bielizna ;)
27-09-2009, 14:06:50
oo Maddlen ja tak samo pogranicze ;P urodziłam się kiedy znak bliźniaka wchodził w znak raka ;P kurczę xD a więc jakieś rady co do raczków? ;P a wiesz do łóżkowych spraw daleko ;P jak się raka swoją osobą nie zaciekawi ;P Lepiej mi powiedz jak zwrócić na siebie uwagę raka POZYTYWNIE xD
02-10-2009, 08:55:47
ojj dopiero teraz przeczytałam Twój post :(
a w jakich relacjach jesteś z panem raczkiem ? ;)
08-10-2009, 12:13:13
hmm widujemy się od dwóch lat ale nie rozmawiamy ze sobą :/ nie potrafię go rozgryźć, sprawia wrażenie wrogo nastawionego do świata :)
08-11-2009, 03:54:12
Też mam od pewnego czasu pana raczka na oku i tez sprawia identyczne wrażenie. Jakby czaił sie bez przerwy, chodził jakimis bocznymi scieżkami. Wciąż obawiał się czegoś...Trudno bardzo do niego dotrzeć i go choc trochę rozszyfrować. Wydaje mi się też, ze jest bardzo humorzasty, ale taki może byc tylko na zewnatrz. Bardzo chciała bym poznać jego prawdziwe wnętrze, które tak bardzo ukrywa. Jest tez trochę niesmiały i dlatego rozważam czy dążyc dalej do blizszego poznania....
Jako bliźniaczka wciąż poszukuje kogoś kto się mną zaopiekuje i poprpwadzi mnie przez zycie, a pan rak niestety zbyt silną osobowością chyba nie jest.
Nie wiem co zrobić w tej sytuacji bo chyba coś od dłuższego czasu bezustannie iskrzy...? :dodgy:
Odpowiedz