Wróżymy tylko osobom pełnoletnim - REGULAMIN PRÓŚB O WRÓŻBĘ - Kliknij i przeczytaj koniecznie!
Pytaj i odpowiadaj - zapraszamy na nasz nowy serwis - Pomóż nam go rozkręcić!
|
Anielskie talizmany
|
|
31-12-2009, 00:18:58
|
|||
|
|||
|
Anielskie talizmany
Postanowiłem utworzyć ten temat bo dobrze by było mieć przy sobie te szczególne Niebiańskie Siły,aby nam pomagały i towarzyszyły.
W tym temacie będę podawał poszczególne talizmany. ![]() ![]()
|
|||
|
03-01-2010, 19:35:41
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-01-2010 19:47:46 przez 88angelo88.)
|
|||
|
|||
|
RE: Anielskie talizmany
Jest to skrypt talizmanu na oczyszczenie,można go stosować kiedy wróżymy z kart lub gdy chcemy oczyścić coś z negatywnych afirmacji,sił. Jutro podam dokładnie imiona Aniołów z tego skryptu i dlaczego one się tam znalazły. Dlatego jutro gdyż rozebrała mnie choroba dziś nie jestem już w stanie nic twórczego zrobić. ![]() ![]()
|
|||
|
04-01-2010, 20:30:07
|
|||
|
|||
|
(1)Archanioł Rafael-przynosi uzdrowienie otoczenia,tego co jest w każdym z nas.
(2)Anioł Swobody-pomaga odnaleźć wolność z tego co nas zanieczyszcza. (3)Anioł Harmonii-prowadzi nas do równowagi,wycisza wnętrze. (4)Anioł Książę Wschodu-przynosi świt nowości,rozprasza ciemności,pomaga w wyrażaniu swoich emocji. (5)Anioł Książę Północy-pomaga w zachowaniu pozytywnych,czystych myśli. ![]() ![]()
|
|||
|
05-01-2010, 13:14:42
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-01-2010 13:24:22 przez 88angelo88.)
|
|||
|
|||
|
Ten talizman może stworzyć barierę przed negatywnymi siłami,mocami.
Jak używać talizmanu Anielskiego? Musimy pamiętać że,aby wejść w relację z daną grupą Aniołów poprzez talizman,należy go naładować swoją energią. Wystarczy żeby dotknąć palcem wskazującym talizman i prosić własnymi słowami o pomoc danych Aniołów. Jak wykonać talizman? Talizman możemy wykonać poprzez przepisanie skryptu na białą kartkę papieru-to jest najprostsza metoda. Talizman możemy wykonać także z innego dostępnego nam materiału. Talizman,aby skutkował trzeba nosić przy sobie,po prostu mieć kontakt z nim. ![]() ![]()
|
|||
|
06-01-2010, 17:40:17
|
|||
|
|||
|
Ten talizman można stosować gdy czujemy że nasza siła opada,gdy mam chandrę.
![]() ![]()
|
|||
|
13-07-2011, 10:15:33
|
|||
|
|||
|
Dobrze rozumiem: należy napisać na karteczce skrypt i nosić go przy sobie?
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Chętnie wyciągnę przesłanie anielskie... | Aga | 425 | 42.600 |
21-05-2012 00:33:50 Ostatni post: Damian1 |
|