Wróżymy tylko osobom pełnoletnim - REGULAMIN PRÓŚB O WRÓŻBĘ - Kliknij i przeczytaj koniecznie!
Pytaj i odpowiadaj - zapraszamy na nasz nowy serwis - Pomóż nam go rozkręcić!
|
Proszę o pomoc w interpretacji rozkładu
|
|
16-01-2010, 21:29:15
|
|||
|
|||
|
Czy ja i X będziemy kiedyś parą?
na podstawie run: Algiz, Berkano, Perdo . wszystkie normalnie, nie odwrócone. |
|||
|
17-01-2010, 12:45:41
|
|||
|
|||
|
RE: Pomoc w interpretacji rozkładu
Będziecie parą, ale będziesz musiała na to jeszcze trochę poczekać
Uwaga: Wszystkie prośby/pytania proszę kierować na maila. (funkcja dostępna w profilu) Pozdrawiam cieplutko
|
|||
|
17-01-2010, 14:08:14
|
|||
|
|||
|
to poczekam.
![]() dziękuję bardzo za pomoc ;* |
|||
|
19-01-2010, 17:01:47
|
|||
|
|||
|
Czy w najbliższym czasie czeka mnie jakiś przełomowy moment w miłości?
runy: Raido, odwrócona (odbicie lustrzane) Kenaz i Sowilo Jakie są relacje między mną i X? runy: odwrócona w bok Algiz, odwrócona w dół Tiwaz i Ehwaz Czy powinnam wysłać X walentynkę, czy raczej nie powinnam się narzucać? runy: odwrócona Gebo, odwrócona Naudiz i odwrócona Ansuz (wszystkie w bok). prosiłabym o pomoc
|
|||
|
19-01-2010, 19:40:04
|
|||
|
|||
(19-01-2010 17:01:47)BraveQuelle napisał(a): Czy w najbliższym czasie czeka mnie jakiś przełomowy moment w miłości? Jesteś na dobrej drodze, jest tu zachęta do działania, ponieważ jesteś na dobrej drodze do sukcesu. Musisz znaleźć odpowiedni rytm i zacząć coś działać, bo póki co (zaryzykuję stwierdzenie, że:)chyba na chceniu się kończy Jakbyś chciała już coś teraz. Spokojnie, działaj coś w swoim rytmie, a wszystko pójdzie dobrze ![]() (19-01-2010 17:01:47)BraveQuelle napisał(a): Jakie są relacje między mną i X? Masz wsparcie, ale musisz mieć więcej kontroli nad sobą i emocjami. Póki co wasza relacja jakby jest zahamowana. Jesteś jakby zblokowana, może nieśmiała wobec X, taki paraliż. Masz czasem wrażenie, że coś nad tobą czuwa i Ci pomaga?? Bo tak chyba jest, prawda? (19-01-2010 17:01:47)BraveQuelle napisał(a): Czy powinnam wysłać X walentynkę, czy raczej nie powinnam się narzucać? Gebo jest runą nieodwracalną więc ma identyczne znaczenie co w pozycji prostej. Jest to Runa miłości, niespodzianek itp. Jest tu też ostrzeżenie przed ludźmi którzy lubią manipulować i przed kłopotami.. dziwnie mi się to widzi.. Uwaga: Wszystkie prośby/pytania proszę kierować na maila. (funkcja dostępna w profilu) Pozdrawiam cieplutko
|
|||
|
19-01-2010, 20:03:41
|
|||
|
|||
(19-01-2010 19:40:04)Iguanna napisał(a): Póki co wasza relacja jakby jest zahamowana. Jesteś jakby zblokowana, może nieśmiała wobec X, taki paraliż. Masz czasem wrażenie, że coś nad tobą czuwa i Ci pomaga?? Tak, faktycznie w ostatnim czasie układało i nagle przez jedną osobę wszystko stanęło w miejscu. Owszem, jestem wobec niego nieśmiała, ale szczerze powiedziawszy jak mnie ktoś porządnie nakręci, żebym coś zrobiła to jestem do tego zdolna I tak, często wierzę, że to co się dzieje to nie tylko moja zasługa, że może pomagają mi anioły, Bóg - mimo, że nie mam pewności to zawsze im za to dziękuję. dziekuję za interpretacje
|
|||
|
19-01-2010, 20:20:30
|
|||
|
|||
|
Proszę
Uwaga: Wszystkie prośby/pytania proszę kierować na maila. (funkcja dostępna w profilu) Pozdrawiam cieplutko
|
|||
|
20-01-2010, 21:35:31
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-04-2010 11:33:38 przez BraveQuelle.)
|
|||
|
|||
)
|
|||
|
27-05-2010, 10:33:42
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-05-2010 10:36:54 przez nalka.)
|
|||
|
|||
|
RE: Proszę o pomoc w interpretacji rozkładu
czy moge prosic o pomoc w interpretacji
wybralam rozklad trzech ruch , pytanie dotyczy pracy ktora posiadam i z ktorej chce zrezygnowac a pytanie tyczy sie czy to dobra decyzja i czy znajde w miare szybko druga, runy jakie otrzymalam to 1 fehu 2 odwrocone uruz 3 isa Niektóre odpowiedzi w życiu są tak niesamowite, choć satysfakcjonujące, że usłyszawszy je, umysł może tylko rozsiąść się wygodniej i czknąć z ukontentowania. |
|||
|
27-05-2010, 10:57:27
|
|||
|
|||
|
Fehu to finanse, odwrocone uruz to utrata sił, osłabienie, Isa zamrozenie. Według mnie teraz nie jest dobry moment na rezygnację z pracy i szukanie nowej. jest zastój (zamrożnie - runa Isa) i osłabienie (Odwrócona Uruz).
jakbys swoje runy pzreczytała jako zdanie to masz tak: finanse będą osłabione i zamrożone. |
|||
|
27-05-2010, 11:05:07
|
|||
|
|||
|
1 fehu 2 odwrocone uruz 3 isa - pogorszy się sprawa finansów, a na natychmiastową poprawę ne ma co liczyć.
Isa mówi o bezczynności, blokadzie i przeszkodach oraz proponuje wstrzymać plany dopóki sytuacja się nie zmieni. Uwaga: Wszystkie prośby/pytania proszę kierować na maila. (funkcja dostępna w profilu) Pozdrawiam cieplutko
|
|||
|
27-05-2010, 11:05:55
|
|||
|
|||
|
tak wlasnie myslalam , tylko ze czerwiec bedzie ciezki i niewiem czy dam rade
Niektóre odpowiedzi w życiu są tak niesamowite, choć satysfakcjonujące, że usłyszawszy je, umysł może tylko rozsiąść się wygodniej i czknąć z ukontentowania. |
|||
|
27-05-2010, 11:10:17
|
|||
|
|||
|
Czyli dobrze zinterpretowałam? Moze jednak zajmę się tez wrózeniem z run?
|
|||
|
27-05-2010, 11:15:16
|
|||
|
|||
|
dzieki dziewczyny
Niektóre odpowiedzi w życiu są tak niesamowite, choć satysfakcjonujące, że usłyszawszy je, umysł może tylko rozsiąść się wygodniej i czknąć z ukontentowania. |
|||
|
27-05-2010, 20:34:01
|
|||
|
|||
Cytat:Czy tylko karty mogą prawdę powiedzieć? wróżenie z kart jest z pewnością prostsze, bo możliwości są dwie: runa prosta i odwrócona. W przypadku kamyków/drewienek/etc liczba kombinacji wzrasta w zależności od przyjętego systemu. Niektórzy dla przykładu zwracają uwagę na kąty, które tworzą poszczególne runy w układzie. |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Pomoc w interpretacji rozkładu :) | Iguanna | 4 | 725 |
20-10-2010 10:16:56 Ostatni post: nalka |
|