Wróżymy tylko osobom pełnoletnim - REGULAMIN PRÓŚB O WRÓŻBĘ - Kliknij i przeczytaj koniecznie!
Pytaj i odpowiadaj - zapraszamy na nasz nowy serwis - Pomóż nam go rozkręcić!
|
Tarot anielski Elli Seleny
|
|
21-01-2010, 22:45:39
|
|||
|
|||
|
Tarot anielski Elli Seleny
Warto zaznaczyć, że anielskie karty Elli Seleny można stosować również jako karty tarota. To jest ważna wskazówka dla osób, które zaczynają dopiero swoją prace z kartami i dla osób, które nie chcą łączyć kart anielskich z tarotem.
Anioły zawsze odpowiadają na tę kwestię, która "naprawdę" zaprząta ci głowę. |
|||
|
24-01-2010, 00:44:55
|
|||
|
|||
RE: Tarot anielski Elli Seleny
(21-01-2010 22:45:39)Aga napisał(a): Warto zaznaczyć, że anielskie karty Elli Seleny można stosować również jako karty tarota. To jest ważna wskazówka dla osób, które zaczynają dopiero swoją prace z kartami i dla osób, które nie chcą łączyć kart anielskich z tarotem. Aga, a skąd Ty wzięłaś takie informacje? Karty, które wkleja Obcy nie nadają się do stosowania jako tarot (z powodów technicznych).. to zupełnie inna "klasa" kart - przedewszystkim mają inne znaczenie w samym opisie. Elia Selena, owszem, zaprojektowała talię tarota... ale talia anielskich to już zupełnie innego. |
|||
|
24-01-2010, 01:10:28
|
|||
|
|||
|
Ella Selena wydała kary;
Anioły Kwiatowe Elli Seleny Inspiracją do stworzenia Aniołów Kwiatowych był opracowany wcześniej Horoskop Kwiatowy. Zupełnie nieświadoma, następujących zdarzeń pisałam go parę lat wcześniej, przyporządkowując wibracjom kwiatów, znaków zodiakalnych i ich planet. Na kanwie horoskopu kwiatowego powstały, barwne karty Aniołów Kwiatowych. Po raz pierwszy w Polsce ich symbolika została poruszona w kontekście do wróżb i wyroczni. Stąd też Anioły Kwiatowe doskonale nadają się do celów wróżebnych oraz do pracy z własnym wnętrzem. Horoskop Celtycki Horoskop Celtycki Elli Seleny jest pierwszą w Polsce pozycją, omawiającą symbolikę oraz ezoteryczne znaczenie drzew w kontekście wróżb i wyroczni. Ponadto na kartach zostały zawarte symbole planet, znaków zodiaku oraz uwzględniona numerologia. Dobre narzędzie dla astrologa i numerologa. Przydatne w określaniu dokładnego czasu wydarzeń przeszłych lub nadchodzących. Kart jest 40, posiadają znaczenie pozytywne i negatywne. Karty Anielskie Elli Seleny Inspiracją do powstania tej przepięknej talii kart była wiara, nadzieja i miłość. Karty mają głęboką wymowę psychologiczną i ezoteryczną. Doskonałe do wróżenia i do codziennej pracy nad sobą. Talia składa się z 26 kart, przy czym opisane są pozytywy i negatywy, co przyczynia się do 52 pozycji wróżebnych. karty są foliowane o wielkości 9x12 cm. o żadnych kartach tarota nie ma mowy. http://www.ellaselena.pl/index2.html
Człowieka można zniszczyć, ale nie pokonać. |
|||
|
24-01-2010, 09:02:33
|
|||
|
|||
|
Pisałam o anielskich kartach Elli Seleny, jest dokładnie napisane w wątku i proponuje poczytac troszke fachowej literatuty na temat kart anielskich i aniołów.
I podam również link do stronki gdzie jest opis: http://www.4taroty.pl/4-taroty-tarot-ani...eleny.html Anioły zawsze odpowiadają na tę kwestię, która "naprawdę" zaprząta ci głowę. |
|||
|
24-01-2010, 10:55:50
|
|||
|
|||
|
Tylko ja napisałem ze nie sa to karty tarota a wiadomość zaczerpnąłem ze strony Elii Seleny gdzie zamieściłem link a nie tak jak ty podrzędnej wróżki
i myślę ze właścicielka tych kart wie lepiej niż ktoś inny jakie karty wydaje. Jak również dziwię się ze Ktoś podważa wiadomości Shaamanki Pozdrawiam. Człowieka można zniszczyć, ale nie pokonać. |
|||
|
16-07-2011, 20:51:11
|
|||
|
|||
|
Powiem tak , karty Elli Seleny są moimi najdroższymi kartami jakie posiadam od wielu lat i stosuję , również kwiatowe ,ale nie słyszałam nigdy o tym iż te karty można stosować jako Tarot w żadnym wypadku się z tym nie zgodzę Aga
Nie szukaj szczęści, lecz dawaj je innym, a wtedy samo do Ciebie przyjdzie.
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Karty Seleny - Anioł Spełnionych Marzeń | Obcy | 0 | 757 |
25-01-2010 13:25:23 Ostatni post: Obcy |
|
| Karty Seleny - Anioł Dobrych Planów | Obcy | 0 | 344 |
25-01-2010 13:10:32 Ostatni post: Obcy |