Wróżymy tylko osobom pełnoletnim - REGULAMIN PRÓŚB O WRÓŻBĘ - Kliknij i przeczytaj koniecznie!

Pytaj i odpowiadaj - zapraszamy na nasz nowy serwis - Pomóż nam go rozkręcić!

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 3 Głosów - 5 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nasze rozmowy z Aniołami
01-03-2010, 10:42:06 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-04-2010 14:15:02 przez szeptaniola.)
Nasze rozmowy z Aniołami
Jeżeli czasami upadam po prostu pytam, dlatego dołączę tutaj tekst również rozmowy:
D: Jesteś?
Tak jestem przy Tobie.
D: Czy ja poradzę sobie?
Z naszą pomocą o każdej porze dla was dnia i nocy.
Myślisz chlebem niebios, dlatego chleb życia sam do Ciebie w ten czas przyjdzie. Będziesz miała dzień, który świeci światłem jego a gdy go poczujesz zaistniejesz. Wtedy oni po Ciebie przyjdą. Twoja droga jest posłana, jest już gotowa, byś wyszła z ciała jednego przeniosła się przez orbitę i stała się innym człowiekiem, nie lękaj się nie odejdziesz jeszcze z tego świata, chodzi mi o przemianę w ciało bez wahań. Jesteś już gotowa, aczkolwiek jeszcze pozostał ci jeden rozdział duchowości niewymiernej, byś jeszcze poczuła, to kwesta jak dla was kilku miesięcy, wtedy wstąpisz w duchowość mocniejszą i twoje kroki i czyny będą już bardziej związane z twoja przyszłością na ziemi. Będziesz wiedziała jak istnieć i jak umieć nami być z nami. Twoje serce poszerzy się na dzień nowy, wtedy będziesz już wiedziała”.

http://pomoc-anielska.pl/page1.html
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi

Odpowiedz