"Geomancja dla początkujących" Richard Webster - Rozdajemy książki
Wróżymy tylko osobom pełnoletnim - REGULAMIN PRÓŚB O WRÓŻBĘ - Kliknij i przeczytaj koniecznie!
Pytaj i odpowiadaj - zapraszamy na nasz nowy serwis - dołącz do nas już dziś!
|
Czy gwiazdy przepowiadały tragedię samolotu ?
|
|
10-04-2010, 15:21:33
|
|||
|
|||
|
Czy gwiazdy przepowiadały tragedię samolotu ?
Witam serdecznie,
Nie czuję sie ekspertem od mapy nieba. Zwracam się z pytaniem do osób , które od lat zajmują się czytaniem znaków z nieba. Czy dzisiejsza katastrofa samolotu była wypisana na niebie? Czy są na to dowody ? Czy można było tego uniknąć? W żalu, |
|||
|
11-04-2010, 13:33:08
|
|||
|
|||
|
RE: Czy gwiazdy przepowiadały tragedię samolotu ?
Właśnie tego się spodziewałam , że nikt na to pytanie nie odpowie -(
|
|||
|
11-04-2010, 19:59:01
|
|||
|
|||
|
ja powiem tak: w noc poprzedzającą zdarzenie miałam z Toddem i Kefirem długa rozmowę o kołach karmicznych, ciągach, katastrofach i innych tego typu zdarzeniach. gdy usłyszałam wiadomość przyjęłam ja jako coś oczywistego.
Nie, nie mówiliśmy o tym, nie przewidywaliśmy tego, ale jakoś się zazębiło. nie wiem o której nastąpił wypadek ale zważywszy na układ z tego dnia, jakiś silny wypadek był pisany. aby poszukać głębiej musiałabym znać więcej szczegółów zarówno osób jak i miejsca. w każdym razie na 4 zwierzęta 3 były metaliczne, 2 tygrysy i smok oraz wpływy królika. to zwiastuje jakieś nieszczęście. pewnie niejedna osoba zarysowała auto ale zważywszy na miejsce to gdyby śledzić to uważnie to można było to przewidzieć. anioły kierunkowe anioły osobiste mandale MOJA WIZYTÓWKA |
|||
|
12-04-2010, 06:54:58
|
|||
|
|||
|
Czyli to się musiało wydarzyć ?
|
|||
|
12-04-2010, 07:37:17
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-04-2010 07:38:00 przez shi.)
|
|||
|
|||
|
nie ma czegoś takiego jak mus. są okolicznosci które albo się zazębiają albo nie.
intencje. słowo niedoceniane a kluczowe w naszym życiu. jeśli wiele różnych intencji się zbiegło w tym czasie to efekt się pojawił. to tak jak z kołem karmicznym - póki nei przerobimy lekcji będziemy powtarzać. odpowiednia akcja odpowiednia reakcja i tak w kółko. czasem jedynie zamieniając się rolami (skrajny przykład: kat-ofiara). tutaj okoliczności nieba sprzyjały jakiemuś dużemu zgrzytowi. zdecydowanie opartemu na dumie, na historii, na "utrzymaniu twarzy". generalnie nie mam daty urodzenia prezydenta, jednak czuję, że to jego intencje były tu główkowymi i się zazębiły. choć ilość wysoko postawionych wojskowych na pokładzie tym bardziej by sugerowała jakiś duży trzask. ale to nie jest tak, że jak gwiazdy nie są pomyślne to coś musi się wydarzyć. wystarczyłoby by intencje tych ludzi nie miały inklinacji do wielkiego wydarzenia (tym razem w tak tragicznej formie) a pewnie skończyłoby sie na zadrapaniach. wszak to był idealny dzień na wszelkie stłuczki, spory i zgrzyty. taki metaliczny. wie ktoś może o jakiej godzinie się to zdarzyło? aż mnie ciekawi, czy tez metaliczna była. pamiętajmy, ze na naszą karmę sami pracujemy i to nie tylko w poprzednim życiu ale i teraźniejszym. i też my możemy ją oczyścić. powtarzanie tych samych błędów to koło o niestety tragiczne w efektach. p.s. przypominam, że ja piszę w odniesieniu go chińszczyzny a nie astrologii zachodniej, bo na niej się nie znam
anioły kierunkowe anioły osobiste mandale MOJA WIZYTÓWKA |
|||
|
12-04-2010, 09:24:29
|
|||
|
|||
|
godzina to byla 9.00 ale czy miala jakies minuty to nie wiem
Niektóre odpowiedzi w życiu są tak niesamowite, choć satysfakcjonujące, że usłyszawszy je, umysł może tylko rozsiąść się wygodniej i czknąć z ukontentowania. |
|||
|
12-04-2010, 10:03:07
|
|||
|
|||
|
A data urodzenia Prezydenta to 18.06.1949 r wibracja numerologiczna to 2 z 11
|
|||
|
12-04-2010, 10:12:51
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-04-2010 10:19:25 przez shi.)
|
|||
|
|||
|
no to lecę zajrzeć
![]() na nasz czas to metaliczny wąż ale generalnie drzewna małpa, zatem trudno powiedzieć co gorsze w tym zestawie. bo wąż niby metal wzmacnia, ale z drugiej strony to leniwy skurczybyk co w każdej sytuacji dobrze i bezpiecznie się umości. wyślizgnie ze wszystkiego (zatem dla Polski raczej dobry znak) a małpa jako stworzenie psotliwe i nei liczące sie z uczuciami innych gdy sie bawi zdecydowanie nie sprzyja roztropnemu działaniu... zatem dzień zdecydowanie sprzyjał tragedii. co do prezydenta to pozostaje kwestia godziny, ale jedna rzecz jest specyficzna: ma koguta w koncepcji a to nie sprzyja przemyslanym działaniom nawet pomimo raczej stonowanych zwierząt w podstawie. no i nie wiem co mu w godzinie się zagnieździło. ale połączenie konia z bawołem to upór bez granic kiedy ma się cel. zatem skoro kazał lądować to lądowali, bo kazał i tyle. btw - kua prezydenta to 6 czyli metal. cóż, stawiam na upór jako przyczynę wypadku. intencje z uporem to naprawdę mocne połączenie a dzień temu sprzyjał. anioły kierunkowe anioły osobiste mandale MOJA WIZYTÓWKA |
|||
|
12-04-2010, 14:14:47
|
|||
|
|||
|
Witam
![]() Cieszę się i dziękuję Shi,że miałaś odwagę podjąć dyskusję na ten trudny i tragiczny temat. 10 kwietnia był to 100 dzień w roku.Rokrocznie w moim osobistym przypadku jest to dzień kiedy trafiają mnie jakieś znaczące wydarzenia. W tym roku również tak było... ( ale nie o mnie chciałam pisać). Ponadto od rana większość osób bliskich z którymi miałam kontakt było osobami nerwowymi, walecznie nastawionymi do życia potem ta tragedia... wyciszyła wszystko i wszyskich wciągu sekundy. Coś wisiało w aurze i kumulowało się i to mocno.. Ja też stawiam na upór i pośpiech jako przyczynę katastrofy. Ponadto chciałam przypisać zdanie mojego 7 letniego synka: Mamo dlaczego Oni lecieli w 1 samolocie . Przecież każdy wie ,że ważne osoby nie mogą jechać razem!! |
|||
|
13-04-2010, 07:01:34
|
|||
|
|||
|
Dzięki shi , że podjąłeś ten temat . Jeden Odważny -)
|
|||
|
13-04-2010, 10:15:29
|
|||
|
|||
|
pewnie bym napisała od razu gdyby nie fakt, ze pytano o astrologie zachodnią a o niej nią mam pojecie
![]() no ale skoro nikt nie odpisał to mogłam przenieść z lekka kierunek na sobie wygodniejszy
anioły kierunkowe anioły osobiste mandale MOJA WIZYTÓWKA |
|||
|
23-07-2010, 11:32:01
|
|||
|
|||
|
z punktu widzenia, kogoś zupełnie niedoświadczonego w tej sferze, przyznam, że to bardzo trafne wytłumaczenie, upór i jeszcze raz upór.
co do dnia, osobiście u mnie zaczął się spokojnie, nie było żadnych napiętych sytuacji czy rozmów. |
|||
|
23-07-2010, 12:55:22
|
|||
|
|||
|
freenez - weź poprawkę ze to luźne spekulacje
![]() sprawę by należało zdecydowanie głębiej zbadać by móc coś konkretniej powiedzieć. anioły kierunkowe anioły osobiste mandale MOJA WIZYTÓWKA |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|