"Geomancja dla początkujących" Richard Webster - Rozdajemy książki
Wróżymy tylko osobom pełnoletnim - REGULAMIN PRÓŚB O WRÓŻBĘ - Kliknij i przeczytaj koniecznie!
Pytaj i odpowiadaj - zapraszamy na nasz nowy serwis - dołącz do nas już dziś!
|
Kobieta - byk, mężczyzna - skorpion
|
|
21-07-2009, 14:27:57
|
|||
|
|||
|
Kobieta - byk, mężczyzna - skorpion
:-)
|
|||
|
21-07-2009, 14:57:38
|
|||
|
|||
|
RE: Kobieta - byk, mężczyzna - skorpion
Te dwa znaki stanowią dobraną parę, nie grozi wam nuda i rutyna. Są to przeciwieństwa, a jak wiadomo przeciwieństwa się przyciągają.
Aby związek był udany nie możecie być o siebie zbyt zazdrośni. Kobieta Byk zafascynowana będzie uwodzicielskim spojrzeniem i namiętnym seksapilem partnera. Sprawy "łóżkowe" bo to bardzo istotne ułożą się wspaniale, gdyż te 2 znaki są wyjątkowo dobrane...Kobieta Byk jest osobą, która stworzy ciepły i przytulny dom dla Waszej pary, a Mężczyzna Skorpion bardzo to doceni, ponieważ dobrze czuje się w roli głowy domu i będzie z dużym zaangażowaniem zdobywał pieniądze na utrzymanie rodziny. Pamiętaj, aby nie kontrolować każdego kroku i poczynań Skorpiona - musisz być wyrozumiała i zaufać mu w wielu sprawach. Skorpion natomiast musi docenić nie tylko wspaniałe zdolności kulinarne partnerki i jej zmysłowość, ale także inne jej zalety, których posiada bardzo wiele ![]() Mam nadzieję, że ktoś jeszcze dorzuci coś na temat tej zodiakalnej parki
|
|||
|
28-08-2009, 20:39:38
|
|||
|
|||
|
no prawda
|
|||
|
28-08-2009, 22:19:38
|
|||
|
|||
(21-07-2009 14:27:57)ankka24 napisał(a): :-) Wiele przeciwności. Ciężko tej parze znaleźć wspólną płaszczyznę porozumienia. On urodził się po to by być wolnym, by poznawać świat. Pani Byk skupia się na posiadaniu: domu, rodziny i efektownego mieszkania. Strzelec uwielbia spontaniczność. Lubi cieszyć się tym co przynosi dzień, a planowanie to monotonne i niszczące cały urok zajęcie. Kobieta Byk bez opracowania taktyki działania nie potrafi należycie funkcjonować. Nakreślenie chociażby szkicu przyszłości pozwala jej czuć się bezpiecznie. Przy tak innej mentalności i różnych celach życiowych, aż dziw, że osoby te w ogóle mogły na siebie zwrócić uwagę. Gdy jednak dosięgnie ich strzała Amora powinni wzajemnie poznać swoje upodobania i wyjść im naprzeciw. Po pełnym wrażeń dniu, Pan Strzelec chętnie powróci do ciepła domowego ogniska, o które pieczołowicie zadba Byk. On lubiąc różnorodność, chętnie będzie robił jej niespodzianki. Pan Strzelec bardzo angażuje się w swoja pracę zawodową, co często przynosi wymierne korzyści materialne. A to najbardziej podoba się materialistycznej Pani Byk. W seksie raczej harmonia, zwłaszcza, gdy Pani Byk zdobędzie się na spontaniczność. Nie będzie łatwo, chyba, że odpowiada Ci Byku rola matki i kochanki. O partnerstwie raczej mowy być nie może - ciężko Wam odnaleźć wspólną nić porozumienia. Na pewno będzie łatwiej, gdy będziecie mniej uparci i skłonni do ustępstw na rzecz partnera. Człowieka można zniszczyć, ale nie pokonać. |
|||
|
23-04-2010, 17:55:24
|
|||
|
|||
|
Witam mam pytanie a jak to sie ma jak jest odwrotna sytuacja pan to byk a kobieta skorpion?
|
|||
|
23-04-2010, 18:06:52
|
|||
|
|||
|
Odnośnie Byka i Skorpiona zerknij sobie też tutaj http://ezotop.pl/thread-577-post-1122.html#pid1122
Są to przeciwieństwa, które się przyciągają. Byk będzie zafascynowany erotycznym magnetyzmem Kobiety Skorpion. Pani Skorpion natomiast szybko doceni seksualne umiejętności partnera. Ach te Byki - sam jestem spod tego znaku więc wiem o czym mówię ![]() Oboje będą o siebie tak zazdrośni, że może to doprowadzić niestety do szybkiego rozpadu związku. Byk może być nawet zazdrosny o przeszłość uczuciową swojej partnerki (tak te Byki mają, mówię z doświadczenia). Bystra i agresywna Pani Skorpion może mieć problemy z dogadaniem się z nieco upartym i niechętnym zmianom Bykiem. Może się nim szybko znudzić, kiedy odkryje, że do życia wystarczy mu dobre jedzenie i wygodny fotel Aby związek przetrwał dłużej, muszą znaleźć wspólną pasję. Prowadzenie razem interesów może być takim rozwiązaniem.
|
|||
|
23-04-2010, 18:50:10
|
|||
|
|||
|
Dziękuje za opowiedż.Dokładnie tak jest w sypialni jest wspaniale ale z resztą ciężko żyć.Myśle ze Byczki są cudne potrafią jak nikt zarabiać pieniądze oszczedzać do czego Skorpion nie jest przekonany to na pewno prowadzi do tego że Skorpion nie zginie śmiercia głodową
.Troche gorzej jest z zazdrością to jak dzikie szaleństwo i to z obu stron.Ja nie mam wyjścia musze byc z moim Byczkiem. |
|||
|
24-10-2011, 07:25:11
|
|||
|
|||
|
A nie sądzicie czasem,że to za duże różnice ??? Ja np nie mogę dogadać się z Panem Skorpionem, a jestem zodiakalnym Bykiem. Za duża różnica charakterów, a szkoda, bo chemia nieziemska ;(
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

bo to bardzo istotne ułożą się wspaniale, gdyż te 2 znaki są wyjątkowo dobrane...

.Troche gorzej jest z zazdrością to jak dzikie szaleństwo i to z obu stron.